Boken ”Växtkraft” är här!

bokOfattbart och underbart, samtidigt som jag har umgåtts med Växtkraft så mycket den senaste tiden att jag nästan inte firade att den var släppt. Det var liksom bara ett steg i processen. Men, nu är den här och det känns väldigt roligt och faktiskt också lite tomt. Ingen bok att skriva på… Om ett tag ska jag unna mig att läsa den ”på riktigt”, det vill säga som bok, och inte bara som manus i olika versioner.

Varför ska du då läsa Växtkraft? Om du på allvar vill börja jobba med dig själv för att skapa värde, både för dig själv och för din organisation, så rekommenderar jag dig att läsa boken. Du kan köpa den direkt och få den signerad här. Jag utlovar inga quick fix eller genvägar, bara hårt arbete. Men om du verkligen gör det, och då menar jag att du går från ord till handling, och är uthållig, då kommer stora förändringar till det bättre, både i ditt eget ledarskap, i medarbetarskapet och i era kundrelationer. Det vågar jag lova. I boken får du både formeln för att skapa växtkraft och verktygen för att börja göra det.

Stort tack till mitt förlag Roos&Tegnér med förläggare och redaktörer, ovärderlig hjälp för att få boken att bli just en bok! Jag vill också rikta stort tack till min expertpanel som jag intervjuade initialt för att pröva mina erfarenheter och åsikter. Det är snart tre år sedan. Tre år av bokarbete är nu till ända. Nu hoppas jag och tror att boken ska komma många läsare till glädje!

 

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Vill du dela i diskussionen?
Bidra gärna!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 × 3 =