I början av maj släpps min bok!

bokDen 4 maj utkommer min bok ”Växtkraft! Värdeskapande verktyg för chefer och entreprenörer.” Det har varit hårt jobb men nu är jag verkligen nära målsnöret. Tillsammans med mitt förlag Roos & Tegnér har det varit en rolig och lärorik resa.

I boken delar jag med mig av intervjuer, forskning och egen erfarenhet, men framför allt ger jag läsaren verktyg för att konkret kunna börja arbeta med att skapa värde för sig själv och sin organisation.

Att bygga värde inifrån och ut, det vill säga börja med sig själv, är kraftfullt och ger mätbara resultat. Värdeskapandet sprider sig som ringar på vattnet. Det bygger inte minst kultur som blir en viktig och svårkopierad del av varumärket, som i sin tur driver försäljning. Men det motsatta är också sant. Röta sprider sig också inifrån, även i organisationer. Om man liknar en organisation vid ett skepp, så är det inte nödvändigtvis så att det krävs att ett isberg rammar en för att man ska sjunka. Det kan lika gärna vara ett internt motorhaveri.

Så slå vakt om värdeskapandet. Läs min bok och bli bättre rustad att skapa värde för dig själv och din organisation. Och är du nybliven entreprenör – se till att göra så rätt som möjligt från början. Förbeställ gärna ditt signerade ex av boken genom att lämna namn och adress här! Skriv ”Beställning Växtkraft” i fältet Ämne.

 

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Vill du dela i diskussionen?
Bidra gärna!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

ett × 5 =