Bråda tider för Connect och för mig och min bok

såddDen här hösten har hittills varit väldigt hektisk men framför allt energigivande. Jag har sått många frön, och det är svårt att veta på förhand vilka och hur många som kommer att gro. Och vissa frön skall jag nog vara ärlig och säga att jag inte visste om att jag hade sått, förrän de poppade upp och nu gick att skörda. Hur som helst så är det roligt att få ta sig an nya projekt som ligger väl i linje med det jag verkligen brinner för: att få vara med och bygga upp, och hjälpa människor, varumärken och bolag att växa.

Jag är numera parallellt med att jag är VD för Lightfinder också Ansvarig Tillväxtkapital på Connect Region Syd. Vi på Connect arbetar med att lyfta fram och stötta tidiga bolag som behöver investering, och matcha dem med vårt affärsängelnätverk som vill investera i bolag i tidig fas. Attraktiva bolag och aktiva affärsänglar som möts är vad Connect vill jobba för och vad vi tror driver hållbar tillväxt. Nu arbetar vi för fullt med att planera aktiviteter framöver för att änglar och bolag skall få riktigt mycket värde och WOW-känsla i kontakten med Connect, och vi kan snart berätta mer om det.

Samtidigt med detta har jag även hittat en hemmahamn för min kommande bok om ledarskap, medarbetarskap och kundskap. Jag har skrivit avtal med förlaget Roos&Tegnér AB som skall ge ut boken, och det känns suveränt bra. Boken kommer i maj nästa år, så jag får tåla mig lite längre än vad jag hade tänkt, men nu känner jag mig verkligen säker på att den är i goda händer. Och jag känner flåset för nu börjar jag också processen med att slutföra arbetet tillsammans med duktiga förläggare, redaktörer och formgivare etc.

Jag känner enorm tacksamhet för de spännande frön som nu har grott och ser fram emot att se dem växa och spira. Någon sade till mig en gång att man skulle se till att så söta frön, för då får man en söt skörd. Vilken sorts frön brukar du så? Mitt tips är att peta ner så många söta frön som du kan i jorden. Ibland så gror de faktiskt på de mest oväntade ställen och överraskar dig. Men att söta frön ger söt skörd och tvärtom, det är däremot aldrig någon överraskning.

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Vill du dela i diskussionen?
Bidra gärna!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

tolv + 7 =