Delmål 1 uppnått, råmanus för min bok är nu klart!

bokNär jag påbörjade boken satte jag upp ett delmål. Den 31/8 skulle råmanuset till min handbok vara klart. Jag är väl medveten om att detta är just ett delmål, för vis av erfarenhet så vet jag också att den sista delen av ett bokprojekt tar mycket tid. Jag drivs av att sätta upp mål och det skall mycket till för att jag inte skall göra mitt yttersta för att uppnå dem. Alltså har jag hållit nästan Stephen King tempo (ca 3000 ord/dag) vissa dagar under juli och augusti.

Efter denna slutspurt kan jag med tillfredsställelse säga att råmanuset är klart till boken som just nu har arbetsnamnet ”Ledarskap – Medarbetarskap – Kundskap: Verktyg för att skapa värde”. Den innehåller både min egen samlade erfarenhet, en expertpanels utlåtanden i ämnet, och en hel del praktiska verktyg som läsaren kan använda i sin arbetsvardag.

Det som ligger i plan nu är att expertpanelen skall få sitt bidrag till boken på remiss och granskning, och sedan stenhårt arbete med att redigera, redigera, revidera, korrigera. Självklart har jag satt upp ett delmål även för den fas i projektet.

 

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Vill du dela i diskussionen?
Bidra gärna!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

tio − 10 =