Den här veckans minsta gemensamma nämnare: utveckling

utvecklingSummerar en spännande vecka som började med att intressanta företaget fivestarday, tillika min kund, berättade om att de blivit uppköpta av lika intressanta företaget Link Mobility. Detta är en affär som kommer att utveckla marknaden för smarta mobila lösningar! Dagen efter var jag och träffade mitt adeptföretag Overview News, och vi mejslade tillsammans fram deras målgrupp, för att de i vår och sommar skall kunna sätta fokus på att skapa och utveckla kundrelationer. På eftermiddagen samma dag var jag på ett otroligt spännande seminarium, där en av behållningarna var när Alfa Lavals Peter Torstensson berättade om hur de hade utvecklat Alfa Lavals varumärkesarbete, vilket bl a lett till att man blivit rankade som nr 25 på listan framgångsrika företag i världen av Harvard Business Review.

I onsdags kastade jag mig huvudstupa in i varumärkesutveckling hos en ny och mycket spännande kund, för att idag fredag få förmånen att bli inbjuden i en annan kunds spännande strategiarbete som skall utveckla deras marknadspotential maximalt.

Den gemensamma nämnaren: utveckling såklart. Allting jag arbetar med (nästan) handlar om utveckling och det är utveckling som driver mig. Utveckling som skapar resultat. Behöver du och din organisation stöd att driva på en förändringsprocess och skapa utveckling som leder till resultat? Kontakta Lightfinder för att få veta mer.

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Vill du dela i diskussionen?
Bidra gärna!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

två × fem =