3 sätt för dig att skapa värde 2017

skapaEnligt en artikel i Harvard Business Review så kan man skapa värde för sig själv (och andra), eller göra sig själv mer värdefull genom 3 olika strategier:

Learning, Connecting, Creating

Jag fick tipset via en podcast och nyhetsbrev som heter Monkey Mindset, som länkade till artikeln. Det är för övrigt en väldigt bra podd som jag varmt kan rekommendera.

Learning – att lära sig nya saker och vara nyfiken på omvärlden. Det skapar enormt med värde att vilja lära sig nya saker och sedan de facto också göra det och tillämpa nya kunskaper. Oavsett inom vilket område du vill lära dig nya saker, låt 2017 vara det år då du gör det.

Connecting – att nätverka och lära känna nya människor. Det är utvecklande att uppsöka nya sammanhang och träffa nya människor. Vem vet vad det kan leda till som kan utveckla dig inom områden du kanske inte ens visste om fanns. Låt 2017 bli det år då du uppsöker sammanhang och nätverk där du tror att du kan tillföra något och bidra, och sedan ser vad som kommer ut av det.

Creating – att skapa något och dela med sig. Att skapa värdefullt innehåll pratas det mycket om. Om du har kunskap, intresse eller passion för något så dela med dig. I vilken form bestämmer du men låt 2017 vara året då du släpper loss din kreativitet för att skapa värde både för dig själv och andra. Skriv, måla, dansa, föreläs…. Bara du sätter begränsningarna.

Gott Nytt 2017!

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Vill du dela i diskussionen?
Bidra gärna!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 × tre =