Från Lean Startup Circle till Kvinnor som skapar värde

Few Alumni Network

Few Alumni Network

Som en del av Skåne Innovation Week 2015 anordnade Think Lean Startup Circle igår. Jag dök in där för att suga åt mig energi från de otroligt spännande projekt som presenterades. Jag har skrivit om korsbefruktning innan och jag tror stenhårt på det. Mellan företag och mellan branscher. Små energifyllda företag har massor att lära stora bjässar och vice versa.

Pilade därefter vidare ner till Malmö för en inspirerande kväll med FEW Alumni Network i Trusts regi. Högst upp i Turning Torso samlades vi för att lyssna, diskutera power, promotion och performance, och slutligen också få ta del av utdelningen av hedersutmärkelsen. Bland en mängd duktiga kvinnor som skapar värde fick Annette Borén priset, läs mer här om hedersutmärkelsen.

Båda evenemangen är en viktig del i det jag arbetar med nu inom Lightfinder. Jag måste hela tiden se till att jag får energi och input, för att kunna vara på tå för mina kunder. Min inlärningskurva måste hela tiden gå uppåt. Innovation, utveckling och värdeskapande är min livsluft, och något som jag vill paketera in i mitt erbjudande till mina kunder genom att hela tiden se till att förädla det jag gör. Jag älskar uttrycket att innovation –  det är att ha empati för sina kunder.

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Vill du dela i diskussionen?
Bidra gärna!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

4 × 1 =