God Jul och Gott Nytt År – eftertanke och förnyelse

julNu är det snart dags att summera ytterligare ett år. Jag tänker på julhelgen som en möjlighet att utöva följande saker:

Eftertänksamhet: att få reflektera över året och det som har hänt, hur tar jag lärdomar och erfarenheter med mig på bästa sätt?

Tacksamhet: det sägs att känna tacksamhet är en väg till att känna lycka och det tror jag mycket på. Det är bra att påminna sig om alla de saker man har anledning att vara tacksam över.

Nyfikenhet: att glänta på dörren till ett nytt år och våga hoppas och drömma om vad jag skall göra och uppleva då. Och för den delen aktivt planera för att det skall bli verklighet.

Jag hoppas att din jul blir fin och att ett gott nytt år i ordets rätta bemärkelse står för dörren. Idag, dan före dan före dopparedagen står arbete på mitt schema, innan det blir dags att fira jul för att sedan kunna ladda om med förnyad kraft och energi inför 2016.

1 svara
 1. Jeanette m. fam.
  Jeanette m. fam. says:

  Hej!
  Kloka o viktiga saker att ta med sig, både här och nu, men inte minst in på det nya, ganska oskrivna o delvis öppna 2016; var tacksam och glad för det du har men var inte rädd för att skapa ngt nytt och spännande. Möjligheterna finns!
  GOD jUL PÅ ER OCH PÅ NYÅR SKÅLAR VI OCH HAR DET RIKTIGT KUL?❤️

  Svara

Lämna en kommentar

Vill du dela i diskussionen?
Bidra gärna!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

fyra × fyra =