Hur vill du att 2016 skall bli?

2016Vad vill du ha ut av 2016? För ett tag sedan stötte jag på en artikel med en del mer eller mindre drastiska tips för att förändra ditt liv om det är så att du har hamnat i en återvändsgränd och behöver förändring. Jag blev också ganska nöjd när jag insåg att flera av tipsen var sådant jag faktiskt har gjort redan, och ja, mycket i mitt liv har förändrats på ett väldigt energigivande sätt.

Du måste våga hissa segel och komma ut på öppet vatten. När vinden får tag i seglet så får du styrfart. En del av de saker som är viktiga att göra handlar om att våga välja bort, likaväl som att välja. Medvetna val hjälper till att styra rätt. Självklart blir det fel ändå ibland men då får man välja om. Ett av tipsen i artikeln handlar om att sälja allt du inte behöver. Kanske provocerande men det finns en frihet i att inte bindas av för mycket saker som du måste ta hand om och hålla reda på. Ett annat tips är att våga drömma och planera. För planer tar dig definitivt ett steg på vägen mot dit du vill. Att ha en plan innebär att du drastiskt ökar chanserna för att 2016 blir som du vill. Jag citerar artikeln rakt av:

”If you’re building a house you plan every detail with architects drawings, builders and landscapers according to what you want to create. Only then does the physical work begin. This is how we must live our lives Learn More Here. You’d be utterly shocked at how much your life can change in one year of intentional creation. You are the architect of your life. You get to design it.”

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Vill du dela i diskussionen?
Bidra gärna!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

två × tre =