Entreprenörer och startups – behöver ni kapital och infrastruktur för att ta nästa steg?

Preventic FutureLightfinder arbetar med ett spännande projekt som skall hjälpa fler företag att förverkliga sina affärsidéer. Är du entreprenör, eller känner någon entreprenör som vill ta sitt företag till nästa steg och skapa försäljningsframgångar? Behöver du kapital och infrastruktur? Då kan Preventic Future vara rätt väg! Läs mer om vad 8till5 skriver om företaget Preventic Future och satsningen, eller läs på Preventic Futures hemsida. Lightfinder AB har fått förtroendet att hålla i urvalsprocessen och ansöker gör du här.

Hur ser kriterierna ut för de bolag som är i fokus? Lightfinder letar efter tjänsteföretag utan fysiska produkter med en affär som bygger på en så kallad repetitiv affärsmodell. Tjänsten skall vara färdigutvecklad och enkel att anpassa och exportera till nya geografiska marknader. Uppfyller ditt bolag eller startup dessa kriterier och är i rätt fas, då skall du definitiv höra av dig! Målet är att Preventic Future har gjort den första investeringen i ett bolag innan sommaren.

I Preventic Future ligger fokus på ”kloka pengar”. Entreprenören får förutom kapital, också en engagerad minoritetsägare som erbjuder infrastruktur i form av juridik, marknad, PR, ekonomi och sist men inte minst säljkraft. Välkommen med din ansökan!

 

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Vill du dela i diskussionen?
Bidra gärna!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

4 − fyra =