Kundfokus

1335495_96355938Vad är det viktigaste i ett företag? Vad kan jag definitivt inte leva utan? Mina kunder så klart. Förvånansvärt många kan inte svara med en gång på den frågan. Men varför finns ditt företag om du inte har kunder? Och då menar jag kunder i vid bemärkelse, för det finns ju olika typer av organisationer och du har kanske inte regelrätta kunder men du har någon som du levererar till.

Många talar om kundfokus men vad innebär det egentligen? Vad lägger du för innebörd i ordet? Hur många på ditt företag har kundfokus? Ser ni det som en angelägenhet för kundservice och för sälj/marknad? Många spännande frågor och de har alla viktiga svar, för vad du svarar på dem avgör vilken typ av kundrelationer ni har med era kunder och hur ni lyckas med er försäljning.

Jag arbetar mycket med det jag kallar Kundresan. Att göra en Kundresa kan ibland vara en AHA-upplevelse:  ”Är det så här våra kunder blir behandlade?” zovirax for cold sores. Om du tror att ni behöver hjälp med er Kundresa så kontakta mig för en timmes kostnadsfri rådgivning, kanske kan du också få hjälp med att svara på några av frågorna ovan?

 

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Vill du dela i diskussionen?
Bidra gärna!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

9 + 19 =