Nytänkande företag på THINK berättar om sina affärsidéer

Andreas Krohn, Overview News, presenterar företaget

Andreas Krohn, Overview News, presenterar företaget

Jag coachar företaget Overview News inom ramen för Thinkaccelarate. Idag var Sveriges finansmarknadsminister Per Bolund och kommunalråd Marcus Friberg på besök hos THINK. Man pratade om lean startup, och de 3 mest framgångsrika företagen från THINK körde en kort pitch inför besökarna – Overview News var ett av dem.

De presenterade sin tekniska plattform som tillgängliggör och organiserar nyhetsdata på ett sätt som tidigare inte varit möjligt. Detta gör att Overview News´ kunder kan utvinna värdet av nyheter genom att integrera det i system och processer, och fokusera på att utveckla sina verksamheter eller skapa helt nya och smarta tjänster, som bygger på att man får tillgång till all världens nyheter på ett strukturerat sätt. Overview News har byggt en stabil och tillförlitlig tjänst, som baseras på deras mångåriga erfarenhet inom området.

För mig som lead mentor är det intressant och givande att följa med i kommersialiseringen av en unik och nytänkande produkt, och tillföra input kring kommunikation. Jag brinner för att se bra affärsidéer lyckas, och det här är definitivt en av dem.

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Vill du dela i diskussionen?
Bidra gärna!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

ett × 5 =