Poddtips om återhämtning och planering inför semestern

tipsSnart dags för semester för en hel del av oss och då vill jag passa på att ge ett poddtips. Jag lyssnade på ett par väldigt bra poddavsnitt från Monkey Mindset (mental träning), som handlar om hur man undviker semesterstress, samt återhämtar sig – på riktigt. Lyssna! Du hittar mer information om Monkey Mindset här, och avsnitten jag pratar om är nummer 63 och 65.

Du får bland annat reda på vad som är skillnaden mellan återhämtning och avkoppling, för det är inte samma sak, och i grunden får nog många av oss för lite av just återhämtning. Du får också konkreta tips på hur semestern blir bättre med planering. Låter det tråkigt? Inte alls, det handlar mest om att din semester ska bli som just du vill ha den. En bra mix av aktivitet, återhämtning, inplanerade saker, spontanitet…

Alla måste hitta sitt sätt att återhämta sig och jag tror mig äntligen ha hittat mitt. Yin yoga. Det ger mig enormt med personlig växtkraft och stärker mig i flera av mina livsroller. (Mer om livsroller finns i min bok Växtkraft). Jag har blivit helt beroende av yin yoga, men nu i sommar får jag praktisera på egen hand, för det är sommarlov på yogastudion.

Jag ska även lägga lite av semestertiden på att planera framåt. Teasar om att jag kommer att skissa på föreläsningar baserade på min bok. Återkommer med mer information om detta längre fram. Nu däremot är det snart dags att planera för just semester och ta fasta på tipsen från podden…

Önskar med detta en skön semester som förhoppningsvis innehåller de ingredienser som du önskar och behöver för att fylla på med energi inför andra halvan!

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Vill du dela i diskussionen?
Bidra gärna!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

3 × ett =