Snart lanserar jag den digitala tjänsten Lightfinder mentor!

LfmentorUnder vintern har jag jobbat med att ta fram en digital tjänst som skall hjälpa startups – nystartade företag – att på ett strukturerat sätt marknadsföra sig och nå ut till sina kunder, dvs sälja, och därmed ha möjligheten att bli hållbara företag. Företag som är lönsamma och skapar värde för sina kunder och för samhället.

Men fler än företagen själva har nytta av att de kommersialiserar sina affärsidéer effektivt. Det finns många andra intressenter, t ex inkubatorer, nyföretagarorganisationer och människor/företag som vill investera i bolagen, som kan ha nytta av att använda den. Samhället i stort behöver nya framgångsrika företag. Det är ett jättespännande projekt och just nu har jag tjänsten ute på test hos ett antal personer/organisationer i målgruppen och samlar på mig feedback. Efter det skall jag justera utifrån målgruppens/målgruppernas feedback så att tjänsten kan ge så mycket värde som möjligt. Faktiskt har jag smygstartat och har ett par riktiga kunder på tjänsten redan buy zovirax cream.

Beslutet att göra delar av det Lightfinder erbjuder tillgängligt digitalt har växt fram under hösten, inte minst baserat på erfarenheter jag gjort tillsammans med mina kunder och i rollen som mentor för startups. Och nu är det alltså snart dags att lansera, vi får se i vilken slutlig form, det kommer att påverkas av testfeedback. För jag predikar ju att man skall utgå från sin målgrupp och att det är där allting börjar. Det gäller att leva som man lär.

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Vill du dela i diskussionen?
Bidra gärna!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

tre × fem =