Tack till intervjuoffer, kunder och adept för att ni bidrar till min bok!

handbokTiden rusar men ett viktigt delmål i mitt bokprojekt är nu nästan uppnått. Den första intervjuomgången är helt klar och alla intervjuer utom en i omgång två är antingen genomförda eller inbokade. Jag skickar en tacksamhetens tanke till alla mina intervjuoffer som har bidragit med sin tid och sin kunskap för att göra innehållet i min bok mer intressant och värdefullt för kommande läsare.

Men jag tackar också mina kunder och mitt adeptföretag Overview News, för att jag hela tiden får bra input genom att jag kan tillämpa det jag skriver om i boken direkt. Det är underbart att få feedback, både genom dialogen men framför allt via de resultat som mina kunder får av det jag gör. Har haft förmånen att arbeta ett tag nu med det verkligt spännande företaget Zaplox, där vi har arbetat med allt från filmproduktion till sociala medier och PR. Zaplox gör nu en tillväxtresa som det är en förmån att få vara med på.

Jag har ju utlovat lite smakprov från boken och det kommer inom kort. Jag måste bara först göra mina intervjuoffer rättvisa genom att bearbeta allt till en bra, relevant och stringent mix. Jag predikar ju för mina kunder att man skall vara ”sweet and to the point” i sin kommunikation, så då bör jag leva som jag lär. Även om jag gärna skulle vilja återge allt!

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Vill du dela i diskussionen?
Bidra gärna!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

16 − fyra =